Lustrum 10 jaar Le Credit Sportif

Op woensdag 27 september 2017 bestond Le Credit Sportif 10 jaar. Wat begon als een idee op een studentenkamer, is nu uitgegroeid tot hét kassasysteem voor sportverenigingen in Nederland. 

Gezonder aanbod bij sportclubs loont!

In samenwerking met Jongeren Op Gezond Gewicht heeft Le Credit Sportif onderzoek gedaan naar de omzet van een gezonde sportkantine. Lees hier het bericht van Team:Fit!

Administratie afdeling Le Credit Sportif

Wie zegt dat onze afdeling de leukste is?

Een nieuwe week, een nieuwe afdeling. Wekelijks stellen wij een afdeling aan je voor. Deze week zijn Evelien en Sander van de afdeling Administratie aan de beurt. Lees hieronder het gehele interview!

Meer pinbetalingen dan contante betalingen

Uit onderzoek blijkt dat in 2015 voor het eerst vaker is afgerekend met de pinpas dan met contant geld. Ook in sportkantines is er sprake van een grote verandering. Lees hieronder het gehele artikel!

Toen ik bij Le Credit Sportif begon hadden we ongeveer 25 klanten

Een nieuwe week, een nieuwe afdeling. Wekelijks stellen wij een afdeling aan je voor. Deze week zijn Max en Nick van de afdeling Product Development aan de beurt. Lees hieronder het gehele interview!

Work hard, play hard

Een nieuwe week, een nieuwe afdeling. Wekelijks stellen wij een afdeling aan je voor. Deze week zijn Pam en Toan van de Serviceafdeling aan de beurt. Lees hieronder het gehele interview!

Marketing en Communicatie afdeling Le Credit Sportif

Even voorstellen! De Marketing en Communicatie afdeling

Le Credit Sportif is een hecht en snelgroeiend team met ambitieuze werknemers, verdeeld in verschillende afdelingen. Wekelijks stellen wij een afdeling aan je voor. Deze week zijn Robin en Babette van de Marketing & Communicatie afdeling aan de beurt.

Pinnen in de plus bij sportverenigingen

Uit onderzoek van kassaleverancier Le Credit Sportif onder 700 sportverenigingen blijkt dat de stijging van het aantal pintransacties bij de sporten voetbal, hockey en tennis enorm is gegroeid. Er is echter nog veel winst te behalen. Lees hieronder het gehele artikel!

Pinnen op de sportclub wint terrein

Pinnen is op veel plekken de normaalste zaak van de wereld en ook bij sportverenigingen is het steeds gebruikelijker. Maar het kan nog altijd beter. Diverse campagnes worden ingezet om ook sportend Nederland aan het pinnen te krijgen. Lees hieronder het gehele artikel!

Le Credit Sportif partner van De Gezonde Sportkantine

Le Credit Sportif is partner geworden van De Gezonde Sportkantine. Het project De Gezonde Sportkantine stimuleert de gezondere keuze in sportkantines en is een initiatief van Jongeren Op Gezond Gewicht. Het Voedingscentrum heeft de Richtlijnen Gezondere Kantines opgesteld. Deze dienen ook als houvast om met de sportkantine- stap voor stap -de gezonde kant op te gaan. Lees hieronder het gehele interview!

Pagina's