Het team

Le Credit Sportif is in 2007 opgericht om bestuurders en vrijwilligers een gebruiksvriendelijk kassasysteem te kunnen bieden waarmee de kantine exploitatie kan worden geoptimaliseerd. Voor het concept ontving Le Credit Sportif in 2009 de KPMG Innovatieprijs. Dat er grote behoefte was en is aan het ontwikkelde product mag blijken uit het feit dat in relatief korte tijd contracten werden gesloten met inmiddels ruim 2000 sportverenigingen. 
 
De bedrijfsvoering kenmerkt zich door korte lijnen en grote betrokkenheid. De mensen achter Le Credit Sportif hebben zelf grote affiniteit met sport, en hebben daardoor scherp zicht op hoe de gemiddelde sportvereniging wordt gerund. Dat maakt hen tot gewaardeerde sparringpartners voor clubbestuurders. Inmiddels bestaat het team van Le Credit Sportif uit 60 medewerkers en diverse enthousiaste stagiaires.

 

Vanaf het eerste moment geniet ik van de interactie met onze klanten en de markt waarin wij werken. Als oprichter en directeur heb ik alles bij LCS gezien en gedaan, maar nu houd ik mij vooral bezig met softwareontwikkeling en financiën.

Pieter Paul van Heeswijk - Finance & Product development
030 276 7770

Als directeur ben ik eindverantwoordelijk voor de Sales, Marketing en Service binnen LCS. Met een groeiend team zijn wij op zoek naar de perfecte klantenervaring. Innovatie en ontzorgen zijn daarbij key!

Pieter de Jong - Sales, Service en Marketing
030 276 7770

Als Sales Manager zorg ik ervoor dat mijn team in actie komt als jij op jouw club wil genieten van de voordelen van ons betaalsysteem. We komen op de vereniging graag uitleg geven over ons systeem en denken met jou mee!

Robert-Jan Burger - Directeur
030 276 7770

Als Marketing Manager ben ik verantwoordelijk voor ons marketingbeleid. Daarnaast zorg ik ervoor dat wij met de juiste campagnes kunnen voldoen aan de wensen en behoefte van onze bestaande en potentiële klanten. 

 

Babette Noverraz - Marketing Manager
030 276 7770

Als Marketing Specialist houd ik mij bezig met de ontwikkeling en implementatie van het marketingbeleid. Daarnaast zorg ik voor het bedenken, opzetten en uitwerken van campagnes.

Frank Nellissen - Marketing Specialist
030 276 7770

Als Marketing Medewerker ben ik creatief bezig met het bedenken, opzetten en visualiseren van diverse campagnes om de externe communicatie naar potentiële en bestaande klanten te verbeteren.

Jelle Koch - Marketing Medewerker
030 276 7770

Als Service en Communicatie Manager zorg ik ervoor dat onze klanten goed en efficiënt geholpen worden. Constant speelt bij mij de vraag: hoe kunnen we klanten nóg beter van dienst zijn?

Leidy Bolhuis - Service en Communicatie Manager
030 276 7770

Als stagiair Marketing bij Le Credit Sportif houd ik mij bezig met het ondersteunen van het opzetten en uitwerken van campagnes. Daarnaast heb ik contact met klanten omtrent de plaatsing van het kassasysteem.

Mike de Groot - Stagiair Marketing
030 2767770

Binnen Le Credit Sportif ben ik werkzaam als Communicatiemedewerker. Ik houd mij vooral bezig met verschillende interne en externe communicatiewerkzaamheden, de online marketing en social media.

Danique Almering - Communicatie
030 276 7770

Als Stagiair Marketing en Communicatie verzorg ik de communicatie via de online en offline kanalen van Le Credit Sportif en probeer ik content te creëren voor onze social media.

Luuk Erens - Stagiair Marketing en Communicatie
030 276 7770

Als stagiaire Marketing en Communicatie bij Le Credit Sportif help ik mee met verschillende marketing- en communicatietaken, zoals het creëren van content voor op de website en sociale mediakanalen.

Nienke van Elk - Stagiaire Marketing en Communicatie
030 276 77 70

Als Communicatiemedewerker bij LCS ben ik verantwoordelijk voor de clubcards. Samen met mijn collega's kijken we naar de wensen van een vereniging. Ik help de vereniging graag verder bij de aanschaf van de clubcards.

Ramone Vianen - Communicatiemedewerker
030 276 7770

Als stagiair marketing en communicatie draag ik bij aan het vergroten van de online vindbaarheid. Daarnaast bied ik ondersteuning in het bedenken en uitwerken van promotionele acties en campagnes. 

Julian Coersen - Stagiair Marketing en Communicatie
030 276 7770

Samen met LCS en haar klanten, probeer ik het gebruiksgemak van alle platformen te verbeteren. Door gesprekken te voeren met de gebruikers weet je wat er speelt om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen.

Lex van Dommelen - Interaction Designer
030 276 7770

Samen met mijn collega's ontwerp ik de functionaliteiten van onze software. Daarnaast begeleid ik het ontwikkelen, testen en implementeren van onze oplossingen.

Bram Spliet - Product development
030 276 7770

Samen met mijn team van DevOps ben ik verantwoordelijk om het systeem continu te optimaliseren. Mocht er iets niet werken zoals het hoort, dan los ik dat voor onze klanten op.

Brian Boelens - Software Tester
030 276 7770

In 2,5 jaar als Accountmanager heb ik veel verenigingen bezocht, maar sinds kort ben ik onderdeel van het Product Development team. Hier gebruik ik al mijn kennis en ervaringen om nieuwe ontwikkelingen te testen en te communiceren. 

Bas Brocken - Product Development
030 276 7770

Na 4 jaar ervaring met het kassasysteem van Le Credit Sportif als Horeca Manager bij Leonidas, ben ik nu Technische Dienst Manager bij Le Credit Sportif.

Tjeerd Esser - Manager Technische Dienst
030 276 7770

Als Service Desk Manager bij Le Credit Sportif heb ik veelal contact met tevreden klanten. Daarnaast verzorg ik plaatsingen en handel ik issues af. Voor vragen over het gebruik van de kassa kun je dus bij mij terecht! 

 

Mark Amerkamp - Technische dienst
030 276 7770

Als Technische Dienst en Product Development medewerker binnen Le Credit Sportif houd ik mij bezig met het bedenken, creëren en realiseren van nieuwe ontwikkelingen.

Toan Mai - Technische Dienst en Product Development
030 276 7770

Als medewerker Technische Dienst bij Le Credit Sportif houd ik mij vooral bezig met het plaatsen van onze hardware. Daarnaast los ik voornamelijk storingen en problemen op voor klanten. 

Rodney Pierau - Technische dienst
030 276 7770

Als medewerker ICT bij Le Credit Sportif houd ik mij vooral bezig met het voorbereiden van de kassasystemen. Daarnaast plaats ik onze hardware op locatie bij klanten en los ik mogelijke problemen op.

Nordin Frericks - Technische Dienst
030 276 7770

Sinds april 2016 ben ik werkzaam bij Le Credit Sportif op de Customer Care afdeling. Ik houd mij dagelijks bezig met het klantencontact, het inplannen van plaatsingen en het voorbereidend werk van de back-office.

Pam Nagtegaal - Service
030 2767770

Binnen Le Credit Sportif houd ik mij dagelijks bezig met het onderhouden van contacten met onze bestaande klanten en nieuwe klanten. Als medewerker Customer Care help ik je graag verder. 

 

Judith Witteveen - Service
030 276 7770

Binnen Le Credit Sportif ben ik werkzaam als medewerker Customer Care. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor klanten met problemen of vragen. Het is een baan met veel variatie en een leuke sfeer!

Janneke Buitenhuis - Service
030 276 77 70

Sinds kort ben ik werkzaam op de service afdeling bij Le Credit Sportif. Mocht je dus vragen, problemen, klachten of opmerkingen hebben, dan help ik je graag verder!

 

Romy Hoogeboom - Service
0302767770

Als medewerker Customer Care ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten met problemen of vragen. Verder ben ik bezig met contracten en tickets van klanten. Het is een baan met veel variatie en een topsfeer! 

Tim Roskam - Service
030 276 7770

Als HR Manager ben ik verantwoordelijk voor het gehele HR beleid binnen onze organisatie. Wil jij ook een plekje in ons jonge, gezellige en ambitieuze team? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

Lisa Arnoldus - HR Manager
030 276 7770
De sportwereld trekt mij enorm aan en Le Credit Sportif is een uitdagende en groeiende organisatie waar ik veel kan leren. Ik ben onderdeel van het salesteam en kom graag persoonlijk bij jou langs op de vereniging! 
Frenk Gerritsen - Sales
030 276 7770

Als sporter en als secretaris verbonden aan SV Odijk heb ik mijn plek gevonden bij Le Credit Sportif. Vanuit mijn vereniging weet ik hoe gemakkelijk onze kassa werkt. Ik kom graag eens bij je langs op de vereniging om dit aan je te tonen!

Per Wagemakers - Sales
030 276 7770

Ik maak deel uit van het LCS salesteam. Ik zorg ervoor dat elke kans voor jouw vereniging wordt benut en dat iedereen binnen de club plezier heeft van de kantine. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op! 

Jan Verkerk - Sales
030 276 7770

Als enthousiast sportfanaat ben ik onderdeel van Le Credit Sportif haar salesteam. Met veel passie en energie sta ik voor iedereen klaar die kennis wil maken met onze betaalsystemen!

Wouter de Haas - Sales
030 276 7770

Als Intern Accountmanager zal ik samen met jou kijken naar het product dat het beste bij jou past. Neem gerust contact met mij op en dan help ik jouw vereniging met een mooie aanbieding!

 

Rob Vermeer - Intern Accountmanager
030 276 7770

Na mijn studie sportmanagement heb ik mijn plek gevonden bij LCS. Ik kom het systeem graag demonstreren om vervolgens samen te kijken hoe wij een aanwinst kunnen zijn bij jou op de vereniging. 

Bertho van Lith - Sales
030 276 7770

Als sportliefhebber en barvrijwilliger weet ik hoe het verenigingsleven werkt. Ik kom dan ook graag op de vereniging langs om te kijken wat wij als LCS voor jou kunnen betekenen!

Ivo Nijenhuis - Sales
030 276 7770

Binnen Le Credit Sportif ben ik verantwoordelijk voor het verwerken van de financiële administratie en het automatiseren van administratieve processen. 

Sander van Eeuwen - Finance
030 276 7770

Binnen Le Credit Sportif ben ik verantwoordelijk voor de (financiële) administratie. Ik houd de aministratie op orde om mijn collega's te ontzorgen. Daarnaast kun je bij mij terecht voor al je administratieve vragen! 

Evelien Slagter - Financiële administratie
030 276 7770

Ik ben binnen LCS verantwoordelijk voor de financiële administratie. Dit houdt in dat ik degene ben die de facturen maakt en verstuurd. Ook zorg ik ervoor dat alle wijzigingen van verenigingen in ons systeem worden aangepast.

Marline Hoogendoorn - Financiële administratie
030 276 7770

Als Operationeel Manager bij Credit Sportif XL denk ik graag mee over hoe wij ons systeem kunnen inzetten op jouw event. Van voorbereiding tot afhandeling en alles daar tussenin, sta ik met mijn team voor je klaar.

Flip van Rooijen - Operationeel Manager Credit Sportif XL
085 760 66 68

Ik tref alle voorbereidingen voor evenementen, zodat ik deze op locatie in optima forma kan uitvoeren. Daarnaast houd ik mij bezig met het aansluiten van nieuwe organisaties en het onderhouden van klantrelaties.

Jasper Knegtmans - Operationeel Manager KNIP cashless events
085 760 66 68

Bij KNIP cashless events ben ik verantwoordelijk voor de voorbereiding, operatie en afhandeling van evenementen. Ik zorg ervoor dat klanten de perfecte ervaring krijgen die zij nodig hebben. 

Koen van den Brand - Sales KNIP cashless events
085 760 66 68

Als Operationeel Medewerker bij KNIP cashless events houd ik mij vooral bezig met de productie en de coördinatie van evenementen. Ik ben dan ook met name op locatie aanwezig.

Youp van Ameide - Operationeel Medewerker KNIP cashless events
030 276 77 70

Het voorbereiden en afhandelen van evenementen en voetbalwedstrijden behoren tot een groot gedeelte van mijn werkzaamheden. Daarnaast houd ik mij bezig met de verhuurvoorraad waardoor het juiste materiaal op de juiste plek komt!

Joep Wagemakers - Operationeel Medewerker KNIP cashless events
030 276 7770
Ik ben verantwoordelijk voor het begeleiden en (in)plannen van de betaalsystemen op de afdeling KNIP en Credit Sportif XL. Daarnaast ondersteun ik de backoffice activiteiten van evenementen en voetbalwedstrijden.
Susanne Zaalberg - Medewerker Events en Stadions
085 760 66 68

Binnen KNIP en Credit Sportif XL ben ik verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden rondom de voorbereiding en afhandeling van evenementen en voetbalwedstrijden. Daarnaast onderhoud ik het klantencontact met de BVO's. 

Amber Daalmeijer - Medewerker Stadions
085 760 66 68

Als stagiair van Knip Cashless Events houd ik mij vooral bezig met het optimaliseren van het logistieke proces en de personeelsplanning bij evenementen.

Timo Saämena - Stagiair KNIP Cashless Events
030 276 7770

Als Technische Dienst Medewerker voor KNIP cashless events lever ik vooral de support op de evenementen. Ik kom dus op de leukste plekken terecht met KNIP!

Lloyd Pizarro - Technische Dienst Medewerker KNIP cashless events
085 760 66 68

Ik maak sinds December 2017 deel uit van het Credit Sportif XL team. Ik ben vooral verantwoordelijk voor de stadions, dat houd in het voorbereiden en afronden van de evenementen in de stadions.

Lars Buitenhuis - Operationeel Medewerker Credit Sportif XL
030 276 77 70

Ik zorg ervoor dat bij de stadions een optimaal betaalsysteem staat dat voldoet aan de specifieke wensen en behoeften van het stadion en resulteert in het unieke betaalgemak voor de stadionbezoeker.

Joost de Jong - Commercieel Stadion Manager
030 276 7770

Binnen het team van Credit Sportif XL ben ik verantwoordelijk voor de operationele werkzaamheden in de stadions. Wij zorgen ervoor dat personeel en bezoekers van het stadion zonder problemen kunnen afrekenen.

Jeffrey Rijdes - Operationeel Medewerker Credit Sportif XL
030 276 77 70