Vacature Stagiair(e) Communicatie

Functieomschrijving

Ben jij de communicatie duizendpoot waar wij naar op zoek zijn? Als stagiaire Communicatie schrik jij niet van een divers takenpakket en bent van alle markten thuis. Je taken zullen onder andere zijn: creëren van de nieuwsbrief, het beheren van de websites en je bedenkt en schrijft content voor onder andere de social media kanalen. Daarnaast ga je zorgen voor het vergroten en verbeteren van de zichtbaarheid van al onze merken.

Persoonlijk ben altijd op zoek naar uitdaging, ben je gestructureerd en een klein beetje perfectionistisch. Je zult onderdeel worden van een enthousiaste afdeling en deel uitmaken van het marketing- en communicatieteam. 

Wat bied jij ons?

  • Je bent nauwkeurig en zelfstandig;
  • Je bent sociaal en proactief. Jij weet wanneer je je verantwoordelijkheden moet nemen en pakt nieuwe kansen met beide handen aan;
  • Jouw taalbeheersing is uitstekend;
  • Je bent derde- of vierdejaars HBO/WO student in de richting Marketing en/of Communicatie;
  • Je bent beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden. 

Wat bieden wij jou?

  • Een plek binnen een jonge, dynamische en ambitieuze organisatie;
  • Een flexibele werkomgeving met enthousiaste collega's;
  • Veel vrijheid om projecten zelfstandig op te pakken;
  • Een marktconform stagevergoeding;
  • Een heerlijk verzorgde lunch. 

Bedrijfsprofiel

Onder de naam Le Credit Sportif bieden wij sinds 2007 o.a. betaaloplossingen voor sportverenigingen. Door de grote vraag vanuit andere markten bedienen we ook sinds 2014, onder de namen Counterpay, Credit Sportif XL en KNIP Cashless Events, de non-sport locaties, stadions en festivals/evenementen.

Ons kantoor bevindt zich in stadion Galgenwaard, de thuisbasis van FC Utrecht, waar we ook de betaalsystemen aan leveren. Voor al onze merken werken gedreven, jonge en ambitieuze mensen, die net dat stapje extra zetten voor onze klanten en voor elkaar! Naast al het harde werken, is er bij ons natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid! Wij dagen je alvast uit voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal!

Wij zijn altijd op zoek naar stagiair(e)s die er net als alle andere collega’s vol tegenaan gaan, maar natuurlijk ook van gezelligheid houden. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je cv naar vacatures@lecreditsportif.nl. Misschien leuk om te weten: de afgelopen jaren hebben we maar liefst 10 werknemers aangenomen die voorafgaand stage hebben gelopen bij ons. Genoeg doorgroeimogelijkheden toch?

Danique Almering, Communicatiemedewerker:

Ik kan het iedereen aanraden om stage te lopen op de communicatie afdeling van Le Credit Sportif! Je krijgt veel vrijheid om projecten zelfstandig op te pakken en door de gezellige collega's voel je je meteen thuis. Daarnaast zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Zo heb ik er nu bijvoorbeeld een vaste baan als Communicatiemedewerker aan over gehouden! 

Wil je de andere gezichten achter Le Credit Sportif zien en ontdekken wat we doen? Bekijk dan hier ons filmpje.